Durness Project

Braes Heights

We have had the honor of working with the clients at the Durness Way Project for several years as we have updated their home in phases. We began with their more casual living room before eventually transforming their entire downstairs. As their lifestyle changed to include two children in college—and, consequently, two tuitions—our approach transitioned with it. Our focus shifted to creating the most impact within their budget. Rather than completely renovating the kitchen, we opted to perform a mini-facelift. We came up with creative ways to transform the space, like new lighting, window treatments, and a wall color to tie together their hard surface selections. We accessorized with colorful accents and sourced new dining chairs to create a fun, updated space where they can live their day-to-day and enjoy school breaks as a family.

Nancy Lane Interiors. 2020 All Rights Reserved. 

Term and Policies  Website by IDCO.